At arbejde med forskellige matrialer og metoder har altid været en del af den jeg er. jeg går ind for at man skal lærer matrialerne at kende og eksperimentere sig frem. Dette gælder børn, såvel som voksne. Alle sanser skal i spil, samtidig med at det skal blive en god oplevelse som sætter positive spor i den enkelte. 

Ud over at undervise i syning, gebrug, maling og tegning på ungdomsskole og privat, har jeg også været ansat i tre forskellige juniorklubber som den kreative medarbejder. jeg stod for at tilrettelægge og udfører kreative aktivitetstilbud for børnene. 

Før dette har jeg været et år på Den Eksperimenterende Tekstilskole som var en højskole som var søsterskole til håndarbejdskolen i Skals. Her lærte jeg bla. at sy, strikke, arbejde med sølv, ler og stoftryk.

Efter dette gik jeg et år på Skolen for Grafisk Design. Her lærte jeg at tegne og male klassiske portrætter. ( se mere under emnet tegninger øverst på siden) 

Pædagogisk arbejder jeg ud fra at børn skal have lov til at prøve selv. Jeg er ikke meget for kun at arbejde efter skabeloner, men er mere til at børnene laver dem selv evt. i samarbejde med en voksen. på den måde oplever de, at det de kan er værdigfuldt. For at man kan udvikle kreativiteten, skal man have modet til at slippe kontrolen en smule, og følge børnenes spor. dermed ikke sagt, at jeg ikke går ind for voksenstyrrede aktiviteter, men jeg mener at der skal være plads til det hele.

Kreativitetetn sætter ingen grænser, men det gør omgivelserne omkring os. Hvis børn får lov til at arbejde kreativt og enovativt med forskellige matrialer vil de have nemmere ved at tænke ud af boksen i andre sammenhænge også. Derfor er det en god invistering i deres fremtid at lade dem eksperimenter, om det så er ude eller inde.

Gækkebreve er en gammel, dansk tradition. Her skal der arbejdes med saks, fantasi, og finmotorik, samt forskelligt materiale.

Det er en grænseoverskridende oplevelse, at få lavet gipsmasker. Samtidig kræver det tålmodighed og samarbejde, for man kan ikke lave en maske selv.

Jeg er glad for alle højtider og mærkedage. de er med til at hjælpe med at holde styr på årets gang og så er det hyggeligt. ligeledes er der mange traditioner og ting at give sig til for store og små.

Cykelslanger, HAMA perler og elastiktråd. Så er det kun fantasien som sætter grænser. cykelslanger og traktorslanger kan også bruges til at sy tasker af.

Friendly plastic er et fantastisk materiale. Det er giftfrit og kan formes ved en lav temperatur. Det er et meget taknemligt materiale og er nemt at arbejde med.